Training

Tijdens de zomertijd geven wij rijtechniek trainingen. Momenteel geven wij geen training in het najaar, koment voorjaar starten we hier weer meer

Door rijtechniek aan te leren en te verbeteren wordt het fietsplezier en de veiligheid vergroot!

Stapsgewijs leren wij jullie nieuwe technieken aan en verfijnen we deze verder, dit geld voor zowel de jeugd als volwassenen training.

We beginnen simpel laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen.

Van rem controle tot het rijden van drop-offs van een meter hoog, van alles is mogelijk en altijd zijn er verschillende niveau’s zodat iedereen kan opbouwen.

De trainingen worden altijd verzorgt onder leiding van een gecertificeerde trainer.

Tijdens de trainingen hanteren wij de huidige (extra) maatregelen en richtlijnen.

Het niveau van de training wordt aangepast op de (vaste) deelnemers.

Om deel te nemen aan een training is inschrijving vereist, de inschrijving is definitief na betaling (en volledig invullen van het inschrijfformulier).

Mochten er meer inschrijvingen zijn dan wij plaatsen beschikbaar hebben dan zal op basis van inschrijf volgorde bepaald worden welke inschrijvingen definitief zijn. Is deelname niet mogelijk doordat wij de inschrijving moeten annuleren dan krijgt u het geld terug en/of kunt u kiezen op de wachtlijst te blijven staan.

Jeugd training

Maandagavond

Van 18:30 tot 19:30 in groepen van maximaal 8 deelnemers

70,- seizoen

70 euro kost de seizoenskaart, hiervoor krijg je 1 trainig per week. Een eenmalige (proef) training is mogelijk en kost 7,50

Jaarkaart

Bij een trainingskaart krijg je een jaarkaart voor gratis toegang tijdens openingsuren, reserveren is hierbij wel verplicht.

5 tot 14 jaar

Voor deze leeftijden is de training geschikt, ben je ouder dan kijken we of de volwassenen training voor jou geschikt is.

Om de veiligheid te vergroten en risico’s te verminderen vragen wij assistentie van de ouders/verzorgers van de deelnemers. Dit geeft ook de mogelijkheid om te blijven kijken.

Volwassenen en senioren

Woensdagavond

Van 19:00 tot 20:30 in groepen van maximaal 8 deelnemers

85,- seizoen

85 euro kost de seizoenskaart, hiervoor krijg je 1 trainig per week. Een eenmalige (proef) training is mogelijk en kost 10,-

Jaarkaart

Bij een trainingskaart krijg je een jaarkaart voor gratis toegang tijdens openingsuren, reserveren is hierbij wel verplicht

Niveau verhogen

Tijdens onze trainingen verbeter jij jou rijtechniek. Je laat steeds meer fietsers achter jou want jij hoeft niet af te stappen en zij wel!