Training

Tijdens de zomertijd geven wij rijtechniek trainingen. Momenteel geven wij geen training in het najaar, komt voorjaar starten we hier weer meer

Door rijtechniek aan te leren en te verbeteren wordt het fietsplezier en de veiligheid vergroot!

Stapsgewijs leren wij jullie nieuwe technieken aan en verfijnen we deze verder.

Van rem controle tot het rijden van drop-offs van een meter hoog, van alles is mogelijk en altijd zijn er verschillende niveau’s zodat iedereen kan opbouwen.

Tijdens de trainingen hanteren wij de huidige (extra) maatregelen en richtlijnen.

Het niveau van de training wordt aangepast op de (vaste) deelnemers.

Om deel te nemen aan een training is inschrijving vereist, de inschrijving is definitief na betaling (en volledig invullen van het inschrijfformulier).

Mochten er meer inschrijvingen zijn dan wij plaatsen beschikbaar hebben dan zal op basis van inschrijf volgorde bepaald worden welke inschrijvingen definitief zijn. Is deelname niet mogelijk doordat wij de inschrijving moeten annuleren dan krijgt u het geld terug en/of kunt u kiezen op de wachtlijst te blijven staan.

Jeugd training

2020 openingsaanbieding

70 euro voor het zomertijdseizoen, hiervoor kan je deelnemen aan 1 training per week en krijg je toegang tot het park onder openingsuren.

Maximaal 8 kinderen in 1 groep.

Maandag avond van 18:30 tot 19:30 training door certificeerde trainers.

Jeugd van 5 tot 14 jaar.

Om de veiligheid te vergroten en risico’s te verminderen vragen wij assistentie van de ouders/verzorgers van de deelnemers. Dit geeft ook de mogelijkheid om te blijven kijken.

Inschrijven kan via onderstaande knop en is definitief na betaling.

Proeftraining of eenmalig deelnemen kan voor 7,50. Mocht je hierna besluiten een seizoenskaart te nemen dan wordt dit verrekend.

Volwassenen en senioren

2020 openingsaanbieding

85 euro voor het zomertijdseizoen, hiervoor kan je deelnemen aan 1 training per en krijg je toegang tot het park onder openingsuren.

Maximaal 8 personen in 1 groep.

Woensdag avond van 19:00 tot 20:30 training door certificeerde trainers

Vanaf 15 jaar, 15 tot 18 jaar vereist schriftelijke toestemming van de ouder(s)/verzorgers.

Inschrijven kan via onderstaande knop en is definitief na betaling.

Proeftraining of eenmalig deelnemen kan voor 10 euro. Mocht je hierna besluiten een seizoenskaart te nemen dan wordt dit verrekend.