Training

Tijdens de zomertijd (eind maart tot half september) geven wij rijtechniek trainingen.

Door rijtechniek aan te leren en te verbeteren wordt het fietsplezier en de veiligheid vergroot!

Stapsgewijs leren wij jullie nieuwe technieken aan en verfijnen we deze verder, dit geld voor zowel de jeugd als volwassenen training.

We beginnen simpel laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen.

Van rem controle tot het rijden van drop-offs van een meter hoog, van alles is mogelijk en altijd zijn er verschillende niveau’s zodat iedereen kan opbouwen.

De trainingen worden altijd verzorgt onder leiding van een gecertificeerde trainer.
Er kunnen een paar trainingen afgelast worden door slecht weer of het niet beschikbaar zijn van een trainer.

Het niveau van de training wordt aangepast op de (vaste) deelnemers.

Om deel te nemen aan een training is inschrijving vereist, de inschrijving is definitief na betaling (en volledig invullen van het inschrijfformulier).

Mochten er meer inschrijvingen zijn dan wij plaatsen beschikbaar hebben dan zal op basis van inschrijf volgorde bepaald worden welke inschrijvingen definitief zijn. Is deelname niet mogelijk doordat wij de inschrijving moeten annuleren dan krijgt u het geld terug en/of kunt u kiezen op de wachtlijst te blijven staan.

Maandagavond

Van 18:30 tot 19:30 in groepen van maximaal 8 deelnemers

80,- seizoen

80 euro kost deze trainingskaart, hiervoor krijg je 1 trainig per week tijdens de zomertijd.

Jaarkaart

Bij een trainingskaart krijg je een jaarkaart voor gratis toegang tijdens openingsuren, reserveren is hierbij wel verplicht.

5 tot 14 jaar

Voor deze leeftijden is de training geschikt, ben je ouder dan kijken we of de volwassenen training voor jou geschikt is.

Om de veiligheid te vergroten en risico’s te verminderen vragen wij assistentie van de ouders/verzorgers van de deelnemers. Dit geeft ook de mogelijkheid om te blijven kijken.

Woensdagavond

Van 19:00 tot 20:30 in groepen van maximaal 12 deelnemers

100,- seizoen

100 euro kost de trainingskaart, hiervoor krijg je 1 trainig per week tijdens de zomertijd.

Jaarkaart

Bij een trainingskaart krijg je een jaarkaart voor gratis toegang tijdens openingsuren, reserveren is hierbij wel verplicht

Niveau verhogen

Tijdens onze trainingen verbeter jij jou rijtechniek. Je laat steeds meer fietsers achter jou want jij hoeft niet af te stappen en zij wel!

Dit is wat voor jou als je houd van uitdaging en creatieve lijntjes rijden. Pure bike skills en het streven hebben om de bike 100% onder controle te houden.

Door ons hele park liggen vele mooie oefen objecten, wij gaan deze allemaal gebruiken maar ook geregeld niet op de manieren waarvoor ze bedoeld zijn. Dat maakt het juist leuker en uitdagender!

De meeste skills en challenges zijn op basis van slow speed skills, dus kun je kan stilstaan ook wel bekend als de skill surplace dan heb de benodigde basis. Een paar seconden is al een goed begin.

Na een eerste poging worden natuurlijk de benodigde tips en tricks gedeeld om de challenges te kunnen volbrengen. Je krijgt dus ook skill training.

Photo: Wessel pauze BikePark Holten
Koffie pauze hou je zo als je perfecte balans hebt

Om de week op Donderdagavond

Van 19:00 tot 20:30 in groepen van maximaal 10 deelnemers

100,- seizoen

100 euro kost de challengekaart, hiervoor krijg je 1 avond per 2 weken uitdagende challenges. Bij de challenges zal er de nodig uitleg gegeven worden.

Jaarkaart

Bij een challengekaart krijg je een jaarkaart voor gratis toegang tijdens openingsuren, reserveren is hierbij wel verplicht

Skill challenges

Wij gebruiken het bikepark creatief, pakken en creeeren challenges die tijdens openingsuren niet mogelijk zijn.