Kom jij ook het stoerste verjaardagsfeestje bij ons vieren?  Met je feestje lekker crossen? Jij, de jarige Job of Jet zal het middelpunt zijn van de gezamenlijke activiteiten: spel en plezier staan voorop en mountainbike ervaring is niet nodig, dit gaan we namelijk spelenderwijs allemaal leren.

Niets moet en alles kan, van een rondje fietsen zonder obstakels tot jumpen, stuiteren, draaien en keren. Je eigen grenzen verleggen, hoe meer je oefent, des te leuker het wordt.

Hierbij dagen wij jou uit tot het uiterste van jou rijtechniek. In ons bikepark liggen vele objecten die zowel voor beginners als experts uitdagend en moeilijk gemaakt kunnen worden door de juiste instructeurs. Dit kan tijdens een (prive)clinic of beperkter tijdens coaching onder openingsuren.

Biken, eten en drinken met zonder of begeleiding van ons MTB team. Springen, jumpen, draaien en keren het is altijd feest op het BikePark. Of een avontuurlijke groepsactiviteit wij draaien er onze hand niet voor om en horen graag wat jullie wensen zijn. 

Een clinic is een eenmalige les waarin wij jou wensen om zetten in maatwerk, de nodige persoonlijke tips en tricks geven om vooraf bepaalde technieken aan te leren. De basis wordt tijdens de clinic gelegd, deze zal je zelf na de clinic kunnen perfectioneren en toepassen. 

In het voorjaar wanneer de klok weer op zomertijd wordt gezet, starten we weer met een nieuwe serie trainingen, zie hoofdstuk training. 

Een serieuze teambuilding? MTBsportHolten biedt een avontuurlijke groepsactiviteit voor wat meer serieuze of ontspannen teambuilding. Die hand in hand gaan met een professionele mountainbiketrainers die inhoudelijke trajecten doorloopt en koppelt aan de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De instructeurs van MTBsportHolten zorgen ter ondersteuning voor de opdrachten en materialen.

Hoe leuk is het om samen met je zoon / dochter / neefje of nichje een clinic te volgen. Wij gaan aan de slag met jullie wensen.  Met de nodige persoonlijke tips en tricks gaan we aan de slag om bepaalde technieken aan te leren. De basis wordt tijdens de clinic gelegd, deze zal je zelf na de clinic kunnen perfectioneren en toepassen. 

Wielrennen en mountainbiken vragen om een flinke dosis techniek. Dat kun je trainen. En als een renner of mountainbiker toch een keer ten val komt, is de kans op blessures 50% kleiner als hij of zij ook goede valtechnieken beheerst. Met een training Zeker op je Zadel zorg je ervoor dat je rijvaardigheid en valtechniek aanzienlijk wordt verbeterd. Zo werk je op een leuke en effectieve manier aan veiligheid.

Tijdens openingsuren bieden wij de mogelijkheid om begeleiding te krijgen. Kom je voor het eerst? Vaak zullen we eerst een rondje groen mee fietsen en een korte uitleg geven over ons park, dat zit gewoon bij de intree in. Wil je meer uitleg, rijtechniek, tips en tricks dan kun je coaching bij boeken. Tijdens openingsuren zijn we wat beperkt aangezien de standaard regels gelden. Wil je echt les waarbij we ook binnendoor en tegen de richting in kunnen dan zoek je een clinic.

E-bikes worden steeds gelijkwaardiger kwa handelen en fietsgevoel. Hierbij kun je gebruik maken van aantal technieken die de gewone MTBers zonder motor missen. Deze kunnen wij jou uitleggen en laten ervaren. Daarnaast is de fiets ook zwaarder, ook hier kun je mee leren omgaan en gebruik van gaan maken. Hier kunnen wij jou bij helpen tijdens een clinic of coaching tijdens openingsuren.

We kunnen op verzoek workshops organiseren met thema’s fietsonderhoud, basisvaardigheden mountainbiken, welke band past bij jou en nog veel meer. We hoor graag van jullie welk item wij voor jullie kunnen invullen. 

Het goed afstellen van je fiets vaak een kwestie is van uitproberen. Als je positie flink moet worden aangepast, breng dan stapsgewijs wijzigingen aan om te voorkomen dat je lichaam zo in de war raakt dat je blessures oploopt. Onze instructeur kan samen met jou bepalen hoe jij je prettig voelt op de bike. En uiteraard is meten weten. 

Voor de aller kleinsten , snel te leren,  balans en evenwicht, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, natuurlijk hoort er ook plezier en fun bij!

 

Deze BikePark tegoedbon is een door jou te kiezen thema onderdeel op het BikePark, in samenspraak wordt er een datum bepaald voor de uitvoering.

Wil je een fietser een leuke dag cadeau doen dan kan dat via een cadeaubon. Zowel voor clinics, coaching of huur. Afhankelijk van de wens zal dit afgestemd worden.

Wanneer je al lekker kunt springen is dit echt gaaf. Hierop kun je tricks oefenen en als het landen ook goed gaat rol je er zo vanaf. Net zo vaak tot je klaar bent om ze vanaf de 6 meterstart toren ook uit te voeren en te landen op het zand.

We hebben een Dirt jumpline die speciaal geschaped is zodat deze goed te springen is met zowel een MTB als dirt jumper. Om ze lekker te clearen ben je wat spring techniek nodig, een ideale oefen lijn dus.