Informatie BikePark Holten

Vanaf 1 juni 2020 zijn wij geopend voor publiek en kan er tijdens openingstijden gefietst en geoefend worden op eigen gelegenheid.

Na de winterstop in 2021, verwachting eind maart of begin april dit jaar gaan we de poort weer openen voor publiek.

Reserveren is verplicht per dagdeel, zo voorkomen wij dat het druk word waardoor een ieder kan genieten van ons BikePark en de veiligheid gewaarborgd kan worden.

Ook is het mogelijk om á € 40,– een jaarkaart aan te schaffen, deze zullen wij klaar leggen voor het eerst volgende bezoek.

NIEUW gezin jaarkaart á € 100,00 voor fietsliefhebbers uit het zelfde gezin. 

De openingstijden zijn te vinden op de reserveringspagina.

I.v.m. de huidige regelgeving is reserveren verplicht!

Ook is het mogelijk om de gehele BikePark te huren, zie huren.

Op maandagavond geven wij jeugd training.

Op woensdag avond geven wij training aan de volwassenen/senioren.

Fiets

Voor elke fietser van beginner tot expert hebben wij leuke en leerzame/oefenbare elementen liggen. Vanaf de loopfiets is elke fiets welkom voor een leuke ochtend/middag.

Koffie/thee/fris

Wij hebben een beperkt aanbod aan koffie, thee, fris, (water)ijs, koeken, mars

Douche

Er is douche gelegenheid, dit is standaard niet inbegrepen. Wil je hier gebruik van maken meld het dan.

Jaarkaart

Voor de fanatieke fietser die geregeld terug komt hebben wij een jaarkaart. Meld je even en fietsen maar, zo vaak als jij wil het hele jaar door tijdens de openingstijden.

Clinics

Onze clinics worden altijd gegeven door een gecertificeerde instructeur met een koffer vol aan handige tips en tricks om jou de tools te geven om de techniek te leren.

Training

Unlock jou bike skills door bij ons te trainen. Tijdens de trainingen leren wij nieuw rijtechnieken en zul je een goede fiets beheersing ontwikkelen

Locatie

Wij zijn te vinden aan de Dorperdijk 7 in Holten tussen voetbal vereniging Blauw Wit en IJsbaan de Noordpool in het sportpark ’t Vletgoor.

Parkeren kan langs de weg van de IJsbaan, aan het eind van deze weg ga je met de fiets rechtsaf en zie je onze entree poort.

Klik hier voor de Google Maps locatie.

Photo: Parkeren BikePark
Parkeerplaats BikePark Holten